
با انواع پراکسی های موجود در بازار، دانستن اینکه کدام یک را برای نیازهای خاص خود انتخاب کنید می تواند چالش برانگیز باشد. یکی از محبوب ترین انواع پراکسی های موجود، پراکسی معکوس است.
در زیر، همه چیز را در مورد پراکسیهای معکوس، از جمله نحوه عملکرد، استفاده از کیسها و آنچه که آنها را منحصربهفرد میکند، بررسی میکنیم.
یک سرور پروکسی معکوس تعریف کنید
قبل از اینکه بتوانید بفهمید پراکسی معکوس چیست، باید دانش خود را در مورد پراکسی ها به طور کلی بیشتر کنید. یک سرور پروکسی اتصال اینترنت شما را کنترل می کند و به عنوان یک واسطه عمل می کند. این به عنوان دروازه ای عمل می کند که تمام ترافیک وب خروجی و ورودی را مسیریابی می کند.
پروکسی ها اغلب از دیدگاه مشتری تعریف می شوند. یک پروکسی معکوس منحصر به فرد است زیرا در مقابل یک یا چند وب سرور قرار می گیرد. شما اغلب یک پروکسی معکوس در پشت فایروال در یک شبکه خصوصی پیدا خواهید کرد. وظیفه آن دریافت درخواست های مشتری و هدایت آنها به سرور باطن است.
چگونه یک سرور پروکسی معکوس کار می کند
درک نحوه عملکرد یک پروکسی معکوس آسان است. نقش آن رهگیری درخواست های مشتری از طرف سرورهای پشت آن است. پس از رهگیری این درخواست ها، یک پروکسی معکوس آنها را به سرور مبدا ارسال می کند و پاسخ هایی را از آن دریافت می کند. پس از همه، وظیفه آن اطمینان از این است که هیچ مشتری هرگز مستقیماً با یک وب سرور ارتباط برقرار نمی کند.
تقریباً 24 درصد از وب سایت های آنلاین از پروکسی معکوس استفاده می کنند. هنگامی که سعی می کنید به هر یک از این سایت ها دسترسی پیدا کنید، درخواست شما توسط یک پروکسی معکوس رهگیری می شود. سپس آن را به وب سرور مورد نظر ارسال می کند، پاسخی را از آن استخراج می کند و برای شما ارسال می کند.

استفاده های اساسی از یک پروکسی معکوس
قبل از اینکه بتوانید بهترین سرور پروکسی را برای نیازهای خود انتخاب کنید، باید موارد استفاده انواع خاصی از پراکسی ها را بدانید. اگرچه پراکسیهای معکوس برنامههای کاربردی زیادی در دنیای واقعی پیدا کردهاند، اما معمولاً برای ارائه ناشناس بودن، بهبود امنیت و تعادل بار بهتر استفاده میشوند.
ناشناس بودن
یک پروکسی معکوس می تواند تمام درخواست های ارسال شده به سرور یا سرورهای پشت آن را رهگیری کند. همچنین ممکن است به محافظت از هویت افرادی که این درخواست ها را انجام می دهند کمک کند.
حفاظت
از آنجایی که پراکسیهای معکوس همه درخواستها را رهگیری میکنند، میتوانند به عنوان یک لایه حفاظتی اضافی استفاده شوند. به عنوان مثال، می توانید یک پروکسی معکوس را برای دفع حملات DDoS پیکربندی کنید و سرورهای پشت آن را به خوبی محافظت کنید. به علاوه، آنها می توانند رمزگذاری SSL را نیز مدیریت کنند.
تعادل بار
اغلب، پراکسیهای معکوس برای توزیع یکنواخت درخواستهای مشتری در میان گروهی از سرورها استفاده میشوند. با توازن بار بهتر، سرورهای وب می توانند با سرعت مطلوب اجرا شوند در حالی که خطر اضافه بار به حداقل می رسد.
چه چیزی یک پروکسی معکوس را منحصر به فرد می کند؟
معمولاً از سرورهای پروکسی سنتی برای محافظت از مشتریان استفاده می شود. چیزی که یک پراکسی معکوس را منحصر به فرد می کند، استفاده از آن است. برای محافظت از سرورها استفاده می شود. پروکسی معکوس درخواست های آنها را به یک وب سرور ارسال می کند که آنها را پردازش می کند و آنها را به پروکسی معکوس برمی گرداند.
کلاینتها مستقیماً فقط با یک سرور پراکسی معکوس ارتباط برقرار میکنند بدون اینکه حتی بدانند یک سرور کاملاً متفاوت در پشت آن وجود دارد که درخواستهای آنها را پردازش میکند.
نتیجه
همانطور که می بینید، پراکسی های معکوس به راحتی قابل درک هستند. یک پروکسی معکوس به سادگی در مقابل یک سرور قرار می گیرد و تمام درخواست های ارسال شده به آن را رهگیری می کند. معمولاً برای هدایت ترافیک به سرورها، ارائه ناشناس بودن، امنیت و تعادل بار استفاده می شود.